Aanmelden als coöperator

Wat leuk dat je je aanmeldt als coöperator! Meer informatie? Klik op onderstaande knop! Als je het echt zeker weet, vul dan onderstaand formulier in! Je krijgt dan zo snel mogelijk een e-mail van informatie@haroonbijles.nl over de status van je aanmelding!

Mocht jouw laatst afgeronde opleiding hier niet bijstaan, dan kan Haroon Bijles je helaas niet aan klanten helpen... Kom misschien later terug!
Je kunt dit later nog wijzigen!
Vul dit alleen in als je bijles wil geven bij leerlingen thuis of op centrale plekken! Je kunt dit later altijd wijzigen. Haroon Bijles biedt geen bijles in andere kernen.
Haroon Bijles hanteert de vuistregel dat je minimaal een 7,5 moet staan in het leerjaar waarin je de bijles voor de vakken waarin jij bijles wilt geven. Uitzonderingen zijn echter mogelijk. Ga bij jezelf na of je denkt dat je de stof voldoende beheerst en deze goed kan overbrengen. Bijvoorbeeld: Een vierdejaars leerling die in de eerste klas een 6,9 stond, in de tweede klas een 7,8 en in de derde klas een 7,2 geeft in principe bijles aan de eerste en de tweede klas.
Laat leeg als je dit nog niet weet. Je kunt dit altijd aanpassen; dit is slechts een indicatie!
Op dit bankrekeningnummer zal je verdiende geld worden gestort. Je mag dit ook later doorgeven.
Beschrijf kort waarom je bijles wilt geven
De algemene voorwaarden zijn te lezen op https://www.haroonbijles.nl/algemene-voorwaarden/.