Een paar weken geleden zijn we begonnen met onze eerste leerlingen in België! Met dit nieuwe werkgebied erbij kunnen we nog meer leerlingen van kwalitatieve, persoonlijke én voordelige bijlessen voorzien. Omdat het onderwijssysteem in België anders werkt dan in Nederland, was het voor ons ook even kijken hoe dat precies in elkaar zat.

Dat is natuurlijk gelukt; veel ingewikkelder dan het Nederlands systeem krijg je het niet, dus dit viel relatief erg mee. Ook moet je bij je eerste internationale uitbreiding, want daar hebben we het over, even onderzoek doen naar wat er verandert voor je belastingen. Gelukkig zijn er binnen de EU vele afspraken die dit makkelijker maken; we konden dus aan de slag! Ondertussen zijn er een paar actieve leerlingen in Antwerpen en Gent.

Wil jij ook aan de slag in een nieuwe regio van Haroon, als bijlesgever, leerling of misschien wel coördinator? Neem dan snel contact op!