De planning is rond en de eerste bijlessen zijn al gegeven. We zijn weer begonnen! We hebben er enorm veel zin in om al onze leerlingen ook dit jaar weer naar een mooi cijfer te helpen!

In het vorige leerjaar hebben ongeveer 20 leerlingen de keuze gemaakt om bijlessen bij Haroon te houden. Een goed begin is het halve werk, dus met deze start zijn we voor dit schooljaar al een heel eind! Onze bijlesgevers zijn al druk bezig om al deze leerlingen een goede voorsprong te geven om in dit schooljaar nog verder te groeien dan vorig jaar. Ook blijven we flexlessen aanbieden voor scholen!

Er zijn wel dingen anders; Harmen en Jelle zijn ondertussen verhuisd naar hun nieuwe adressen om te studeren en daarom is er een coördinator ingesteld. Wat is zo’n coördinator?

De coördinator neemt communicatieve taken over. Bijles plannen? Gesprek met een nieuwe bijlesgever? Dat doet de coördinator. Harmen en Jelle houden dan de systemen bij, en zorgen dat alle financiën op orde zijn. Solide plan, toch?