De afgelopen maanden waren al onze bijlessen online. Ondertussen worden enkele maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus weer versoepeld. Ook mogen middelbare scholieren weer minimaal één dag per week naar school. Daarom is het vanuit Haroon Bijles weer mogelijk bijles in het echt af te nemen, mits er wordt voldaan aan alle geldende maatregelen. Klik op de knop hieronder om deze in te zien:

Ook wordt van bijlesgevers en leerlingen verwacht dat zij geen fysieke bijlessen geven als zij of een huisgenoot in quarantaine zitten. Weet je niet zeker of je in quarantaine moet? Maak dan gebruik van de QuarantaineCheck van de overheid.

Samengevat, we willen bijlessen ‘in het echt’ weer mogelijk maken: dit is in het algemeen efficiënter. Is dat niet mogelijk om welke reden dan ook? Dan is online een goed alternatief. De bijlesgevers hebben daar veel ervaring mee gekregen.

Categorieën: InformatieNieuws