Afgelopen week hebben we samen met Lynn Spekschoor (actrice), Myrte Bouman (creatieve support en stem) en Bèla Korpadi (figurant) een heus reclamespotje geproduceerd. Als je goed oplet, zie je deze beelden misschien voorbijkomen op RTL…

Het verhaal achter de video…

Ga mee in het verhaal van Maartje! Maartje is een middelbare scholier. De afgelopen weken kon ze de lessen ‘volgen’ vanuit huis, maar dat resulteerde regelmatig in een uurtje series bingewatchen met wat chips en cola. Lekker rustig, zo zonder naar school te hoeven.

Maar toen kreeg ze een appje: volgende week wiskundetoets, hoofdstuk twee, drie én vier! Die hoofdstukken had ze helemaal niet gemaakt, ze was tijdens de lessen alleen maar bezig met hoe knap die acteur uit haar favoriete serie is!

Ze heeft nog geprobeerd te leren, maar het was al te laat; bij het zien van de toets snapte ze al dat ze er vrij weinig van snapte. Toen Maartje weer thuis kwam, belde ze haar moeder om te vertellen dat het niet zo goed was gegaan. Gelukkig wist zij een oplossing: Haroon Bijles. Na het bekijken van de introductievideo heeft Maartje zich aangemeld op onze website. Het gaat nu weer goed, sterker nog, ze mag over!

Ben je nieuwsgierig geworden van dit verhaal? Kijk dan snel ons filmpje! Ook jij kan je aanmelden om bijles te nemen, of te geven. Wij vinden de goede personen voor je!

Categorieën: NieuwsVerhalen