Beste ouders, leerlingen en bijlesgevers,

In verband met COVID-19 en de daarbij behorende maatregelen vanuit de Nederlandse overheid raden wij (Harmen Mulder en Jelle Oonk, eigenaars) sterk af fysieke bijlessen voort te zetten in te periode waarover de maatregelen gelden (op het moment van schrijven tot en met 6 april). Ook eventuele intakes worden uitgesteld. Wij moedigen iedereen aan toch door te gaan met leren, door gebruik te maken van bijv. Skype, FaceTime en dergelijke. Deze uren dienen wel gewoon op de gangbare manier opgegeven te worden en worden wel gefactureerd. We weten dat het geen ideale optie is, maar iedereen moet in deze tijd concessies maken, ook wij van Haroon Bijles. We hopen jullie hiermee genoeg geïnformeerd te hebben. Mochten er toch nog vragen zijn, dan verwijzen we jullie naar onze mail: informatie@haroonbijles.nl.

Met vriendelijke groet,

Harmen Mulder en Jelle Oonk

Categorieën: Informatie